Pakawi Park zal vanaf maandag 18 mei terug geopend zijn!

Beste bezoekers,

 

We hebben eindelijk groen licht gekregen om Pakawi Park op maandag 18 mei opnieuw te openen!
De veiligheidsraad heeft beslist dat dierenparken opnieuw bezoekers mogen ontvangen.
Dit is uiteraard fantastisch nieuws voor ons én onze dieren; wij mogen jullie namelijk opnieuw met open armen ontvangen! Vanop afstand weliswaar….

Zowel abonnementshouders als dagbezoekers zijn van harte welkom, alle dagen van 10h00 tot 18h00!

 

Gezien de huidige Corona-crisis zijn daar natuurlijk wel een aantal beperkingen aan verbonden.

  • Zo is het maximum aantal bezoekers momenteel 1.500 personen en zullen tickets uitsluitend online te bestellen zijn. Ook abonnementshouders kunnen online reserveren. Bezoekers die in aanmerking komen voor bepaalde kortingen (abonnementshouders van partners, leden van de Gezinsbond, bezoekers in het bezit van een Lerarenkaart,...),of personen die niet in de mogelijkheid zijn online betalingen te doen, kunnen telefonisch reserveren op het nummer +32 (0)14 30 98 82 tijdens de kantooruren (10h00 tot 18h00). Tijdens de weekends zal er een beperkte telefonische permanentie zijn.(link is external)
  • Binnen- en buitenspeeltuinen zullen gesloten blijven en onze shows en activiteiten zullen voorlopig niet doorgaan. 
  • Ook zal ons selfservice-restaurant Safari momenteel gesloten blijven.
    Er zal wel de mogelijkheid zijn een beperkt aantal dranken en take away-snacks aan te kopen en deze te nuttigen gedurende jouw wandeling doorheen het park. Tevens zijn er meerdere drankautomaten terug te vinden.
  • Onze overdekte zones (Tropenhal, reptielenhuis, vogelmuseum,…) zullen tot nader order gesloten blijven voor het publiek.
  • Mondmaskers zijn voor onze bezoekers niet verplicht, maar worden wel aangeraden.

 

Via deze weg zouden we ook graag alle mensen willen bedanken die ons de afgelopen weken hebben gesteund op eender welke manier. De steunbetuigingen, donaties, peterschappen, abonnementen  enzoverder,…. zijn heel hartverwarmend! Bedankt daarvoor.

 

Wij kijken er alvast naar uit jullie terug te mogen verwelkomen!

Teambuilding

Wij kunnen diverse fun- en teambuildingprogramma’s aanbieden. Zoals een mysterieuze koffer, een grote escapegame ‘CodeX’, ‘Run the Zoo’, 'Speedgames', enz …

Bekijk onze formules

Ontdek onze evenementen

Behalve een leuke daguitstap in Pakawi Park kan je ook genieten van tal van evenementen. Er is voor ieder wat wils.

Klaar om meer te ontdekken?

Steun onze dieren

Door een peterschap te nemen draag jij ook je steentje bij. Wij krijgen geen subsidies en kunnen alle kleine beetjes dus goed gebruiken.

Kijk hoe jij onze dieren kan steunen

Nieuws

Geen enkele dag is dezelfde in een dierenpark. Geboortes, nieuwkomers, uitwisselingsprojecten,..., er valt regelmatig wel wat nieuws te beleven!

Lees ons laatste nieuws